Jäkla förkyldning

Asså jag vet inte hur många gånger jag har snytit mig idag. Det tar ju fan aldrig slut.
Men jag har i alla fall varit duktig och gjort jättemycket på en svenskauppgift. Fattar inte så mycket av den, tur att man kan få hjälp. Jag är klar, men vi ska följa en mall, och den mallen kan man inte riktigt följa om man har min bok, så jag hoppas att det här blir bra. Jag har ju i alla fall lång tid på mig att ändra något om det skulle vara så.

Familjen har åkt iväg till några släktingar och sen ska dom hämta moster också. Eftersom jag är sjuk så kunde inte jag följa med, buhu, ville verkligen det. Men istället så fick jag ju lite gjort på svenskan i alla fall.
Så nu har jag bara geografin kvar, men den ska jag inte göra förrän efter jul. För den ska inte vara klar förrän typ den 24e januari tror jag. Men det känns skönare att göra den på lovet för i skolan går det knappt att plugga.

Ikväll är det ju uppesittarkvällen och mami har köpt bingolotter, man vinner ju aldrig, men det är ändå en tradition att sitta där och spela, dricka julmust och äta skinkmacka. Och det måste vara julskinka. Fast jag tycker inte om vörtbröd så jag äter bara skinkan.
Jag tror nog att jag bloggar någon mer gång ikväll, och imorgon är det julafton. Inte långt kvar nu, och jag som är så himla sjuk. Inte kul. Har varit det några gånger (asså på julafton) innan också, och det är inte kul.

Ha en bra kväll! ♥

En bild från precis ett år sen som Hanna tog!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0