16e december 2010

Hej hej!
Nu har jag äntligen kommit hem från skolan. Fick även sluta 20 minuter tidigare idag, vilket är ganska skönt för då hinner man gå ner till busstationen och få en sittplats på bussen.
Har haft ont i min hälsena hela dagen, det går nästan aldrig över. Det är som värst när jag har varit stilla ett tag och sen börjar gå, gör så sjukt ont.
Det har bara varit tre lektioner idag, vilket är ganska skönt. Fick reda på vad jag fick på matteprovet och jag klarade mig precis igen. Hade två poäng ifrån G, men han sa att jag kunde få göra något kompetenssak så att jag skulle få godkänt. Han visade två tal som jag hade inte svarat på på provet, så jag svarade på dom och det var rätt, han frågade varför jag inte hade gjort det på provet, haha. Så jag fick godkänt. Känns ganska skönt, så nu behöver jag inte tänka något mer på det.
Nu är det bara engelskaprovet imorgon som jag behöver plugga till och sen ska jag bara göra några uppgifter på lovet till ett grupparbete så slipper jag göra de sen.

När jag kom hem från skolan hade mami bakat lussebullar, tog några och mumsade på. Så sjukt gott det är asså. Sen hade mina leggings från H&M kommit också. Beställde dom i september tror jag och dom kom nu. H&M har inte precis den bästa eller snabbaste servicen. Visar dom i alla fall lite senare sen ikväll. Idag började det även snöa igen. Själv tycker jag att det räcker med snö nu.
Ska bara läsa lite bloggar nu och sen måste jag plugga. Ha det bra! ♥

Kommentarer
Postat av: ♫♪ Sandra T

söt bild (:

2010-12-16 @ 16:16:24
URL: http://sandramusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0