13e december 2010 - Lucia

Idag är det Lucia. Jag har inte hunnit med bloggen idag och alla vet väl redan att det är Lucia, men jag vill skriva det ändå. Hade inget pyssel idag :(

Jag hade tydligen inte missat så mycket i skolan, vilket var skönt. Och den här dagen gick ganska fort. Blev fika på morgonen och sen luciatåg, det var ganska bra, men kort.
Sen blev det lite klassråd (vi har det alltid så roligt på dom, haha) och lite plugg innan lunch. Efter det så skulle vi jobba med ideologin, men eftersom att jag är klar så jobbade jag lite matte istället. Kan behövas eftersom att jag ska göra prov på onsdag. Sen blev det SÄK-lektion och då pratade vi massor innan vi blev indelade i grupper och fick prata lite om ett arbete vi ska göra.
Och tur att jag tog fram min kalender igen för snacka om att vi fick reda på många saker idag som kommer att hända framöver.

Nu sitter jag och bloggar, samtidigt som jag käkar medans jag väntar på att Angelica ska komma hit. Har inte träffat henne på länge och jag saknar henne verkligen.
Ikväll kommer jag även att visa dagens outfit, hinner inte göra det nu. Ha en bra kväll! ♥

Kommentarer
Postat av: Frida Rosqvist

Nice header! (:

2010-12-13 @ 19:33:41
URL: http://sweetybabe.blogg.se/
Postat av: M I L L A <3

snygg blogg! just nu har just DU chansen att vinna dagens blogg! det är bara att klicka in och anmäla dig! :D<3

2010-12-13 @ 19:44:47
URL: http://silkestar.blogg.se/
Postat av: Sara

Eminem på bilden i headern? ;)

2010-12-13 @ 19:53:02
URL: http://februaritjej.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0