11e december 2010

God morgon!
Imorgon är det redan den tredje advent, snart julafton alltså. Tiden går fort när man har roligt, men dom säger ju att ett gott skratt förlänger livet, men hur går det ihop?

Våran lampa i hallen har gått sönder och om inte den är tänd är det seriöst kolsvart och då går det verkligen inte att sova, så fick tända lampan i fönstret i mitt rum och då blev det ju för ljust, men det får man väl leva med. Så när jag vaknade imorse så var det ju ljust ute så det blev ljust, släckte lampan för det gick inte att sova med den, och sen somnade jag om tills klockan blev elva. Hade ganska konstiga drömmar inatt och nu är jag fortfarande lika trött som jag var när jag vaknade imorse. Men man kan ju inte ligga och sova hela dagen, hehe.
Mår även mycket bättre idag, hade lite småont i halsen när jag gick upp, men nu är det borta. Det brukar ju alltid vara som värst på morgonen.

Idag måste jag plugga. Ska börja på uppgift nr 2  av ideologin (feminism har jag) så får hoppas att jag hinner klart den. Den ska vara 2-4 sidor lång, och jag kan inte göra långa uppsatser, så får se hur det här kommer att gå. Och om jag hinner klart med den idag så tänker jag nog läsa i Aldrig fucka upp, har inte läst ut den än och jag hatar att man har en bok som man aldrig läser ut. Så jobbigt när man inte har tid och att det tar lång tid att läsa klart den.

Lika bra att slänga sig i duschen och börja med uppgiften. Ha en bra dag! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0