090921

Hej hej! ♥

Vet att jag inte bloggade igår kväll. Men jag orkade inte. Körde aldrig moppe heller, istället så läste jag ut boken. Så nu kan jag börja på Smärtornas hus eller något sånt heter den. Och den är inte lika tjok, så de kommer inte ta lika lång tid att läsa ut den. Bakade idag på hemkunskapen. Var med Josefin (Jossi) och vi gjorde gifflar. Mumsigt värre! Och vi struntade i lunchen eftersom vi har hemkunskap direkt efter. Så vi gick och köpte saker på konsum istället. Jag köpte pecanötswinerbröd eller hur de nu stavas. Fast jag hade inga pengar med mig så jag lånade av Josefin. Men hon ska få dom imorgon. Sen så pratade vi med finsk dialekt så då kom Josefin och Emilia (tror jag) på några namn som vi fick heta. Jag heter Boussie, Josefin heter Jossi, Emilia heter Joukka (stavning?) och Sara heter Pekka. Så vi drygade runt lite.
Sen smsade jag till mamma och sa att hon fick hämta mig för att vi slutade tidigare. Så när vi kom hem gick jag ut med Molly också.

Men nu ska jag läsa bloggar och sen mumsa i mig godis och börja i den nya boken. Och så ska jag byta minneskort i mobilen. Orkar nog inte föra över alla bilder till det andra, så jag lägger in dom i datorn ist.
 Ha de bra! ♥


Kommentarer
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

så mysigt att läsa =)

2009-09-21 @ 15:33:38
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Simone

oh, mums! :D

2009-09-21 @ 16:19:35
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: rockabilly babe

Ååh, söta ju :-)

2009-09-21 @ 17:40:19
URL: http://raggarsvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0