090912

God morgon! ♥

känns som att jag gick upp ganska tidigt idag. Men jag somnade till tvn igår, och vem de än var som stängde av den tackar jag! Datorn var också på och jag var online, så alla som skrev, bara så ni vet så sov jag.
Tittade på Jackass och sen något annat program som var typ lika dant. Det är faktist ganska kul att se på sånt.

Idag så har jag bara ätit frukost hitills. Sitter nu med täcket runt om mig och bloggar. Är så jävlans kallt i mitt rum. Ska äta lunch runt 11 och sen sticker jag till Angelica.
Och mitt spotify funkar inte :( Tänkte lyssna på youtube då istället. Men nej då ska ljudet sluta funka på datorn. Inte kul! Sitter och chattar me Angelica också, haha, kul har vi det. Ät lite smått dryg så jag tycker nästan lite synd om Anne som orkar chatta med mig, haha. Och nu har jag kommit på hur jag får T9 när jag skriver sms. Det tog ett tag, men nu har jag det iaf. Kan inte skriva annars. Tar så lång tid då. Men jag hade typ inga ord i ordlistan, så de tar ändå lite tid när man måste sitta och stava varje ord. Jobbigt läge. Men när jag har haft den i ett tag så kommer de nog gå lite snabbare och när alla ord är i ordlistan.

Men nu ska jag läsa lite bloggar! Bloggar mera sen. Ha de bra! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0