Ont

God morgon!

När jag gick upp idag ville jag bara gå och lägga mig igen. Var så himlans trött, men endå var klockan bara 09.40 eller något.
Har iaf ätit frukost. Och nu när jag går i trappan så känner jag att jag har grymt ont i knäet. Men jag har ingen aning om varför. Konstigt. Och är det någon mer än jag som hatar myggbett? Jag har ju typ myggbett överallt. Dom som är på armen är ju skitstora och dom kliar. Men när ja kliar på dom gör de typ ont. En till konstig sak.
Idag ska tydligen mamma, Josefine och jag till sanda och fika. Ska bli trevligt. Har ingen aning om Hanna också ska med. Men de får vi ju se.
 Just nu sitter jag och väntar på duschen. Btw så ska jag tvätta håret också (lite information).
Och jag har inte berättat de här, men den dagen vi skulle åka in och shoppa i Uppsala gjorde jag en klantig sak. Vi håller på och fixar lite här hemma. Så det stog en skåpbil eller vad man ska säga utanför huset. Och där stack det ut plankor. Jag hade precis fått ett papper att läsa så jag tänkte ju inte på att den var där. Och klantig som man är så gick jag rakt in i den. Plankan träffade mig strax ovanför ögonbrynet och under ögat. Sen kom den också över läppen. Men där vi ögat har jag blivit lite svullen. Asså inte mycket, men lite.
 
Skrev precis sms till Josefin (en annan Josefin) och frågade om har kommit hem än. Har ju inte träffat henne sen i slutet av Juni. Men vi får se vad hon svarar.

Nu verkar det som att duschen är ledig. Ha de bra :) ♥


Försökte rita hur den träffa mig ^^
Först ovanför där, och sen under och sen över
läppen :P

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hon stavar Josefine.

Och du träffade henne häromdagen :P

2009-07-29 @ 10:53:37
URL: http://honsomheterhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0