Cykelturen jag aldrig gör om

Haha, oj vad jag är trött nu.
Hanna, Erik och jag tog en liten cykeltur. Dom skulle ute och cykla så jag hakade på. Sist jag cyklade långt så var de för typ 2 år sen. Annars har jag cyklat i knappt 5 min. Men iaf. Dom sa att dom skulle cykla till Herräng (fast jag trodde bara att dom drev med mig och att dom skulle cykla till affärn) så de va ju bara att följa med.
Men sen så insåg jag att dom verkligen skulle cykla dit, men men. Vi stannade halvägs sen för att vila och Hanna och jag har verkligen INGEN kondis så vi ville vända. Erik ville fortsätta men han vände han med. Vi stannade sen vid tobaksaffären och köpte en glass (skulle ha gjort de i herräng). Hanna skulle inte ha någon glass så Erik och jag köpte en. Lemon Age. Den e så god ;)
Han som stod i kassan frågade hur mycket den kosta. Jag bah; 13 :- Han bah; Då får ni den för 14 :-
Man undra ju om han hörde fel eller ngt :S (Hanna bjöd oss på glassen och de tackar man för :)
Tur att de bara va 1 kr iaf. Vi cyklade iaf 1 mil tror jag att de va och jag vill inte ens tänka på vilken träningsverk jag kommer att få. När vi kom hem sen var mina ben nästan som géle. Dom darrade, haha. Ingen kondis här inte.
Tog lite mat. Rester från tacosen. Och sen har jag kastat lite med Erik (med en sån där amerikansk fotball). Och så har jag städat och nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på Markoolio - Ingen sommar utan reggae, haha den e bra den. De är en riktig sommarlåt.
Och nu har solen börjat skina. (Precis när ja skrev de så gick den i moln). Är lite smått mulet, men solen tittar fram lite då och då.
Jag vet inte om jag har så mycket mer att berätta. Kommer troligtvis att blogga senare sen eftersom vi ska på 40-års fest.
Ha de bra och kom gärna tillbaka för att läsa om mitt spännande liv ;)

Det godaste i glassen är dom där
géle nötterna som smakar coola ^^


Jag och broder ;)

Lite Hannii och lite Emms

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0