090731

God morgon! ♥

Har inte hunnit med så mycket än. Vaknade av att larmet gick först. Sen somnade jag om. Och då vaknade jag någon gång runt 10.10 tror jag att de var.
Sen gjorde jag iordning frukost. En macka och ett glas mjölk. Och mamma hade fixat klart mina byxor idag. Det tackar man för. Fast jag fick sy lite sen (det sista). Sen fixade jag mina shorts som jag köpte i thailand. Dom hade spruckigt längs med kanten i bak. Asså inte mycket, bara några småhål. Så duktig som jag är sydde jag ihop det också. Och till skilnad från förra gången vi skulle sy in ett par byxor (dom blev skitkonstiga i midjan) så syns det typ inte på dom här att vi har sytt in dom. Det är ett stort +.

Nej, nu ska jag gå och göra mig iordning och sen ska jag läsa lite. Boken är så himlans bra så man kan knappt lägga ifrån sig den. Och nu kom jag på när jag satt här och skrev att jag hade en fästing igår. Märkte de när jag skulle duscha. Precis på jumsken. Men den var skitliten, så den hade nog inte suttit där länge alls. Och mamma berättade att om man tar bort den om mindre än ett dygn så minskar man risken för Borelia. Och tur att man har tagit sprutan mot TBE för den har ju ökat skitmycket nu.
Vi hörs senare! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0