Sol och bad

Hej hej!

Har precis badat. Och konstigt nog så var det varmt. Eller  ja, det blev varmt efter andra gången  man doppade sig. Har även solat lite också. Jag tror det är 25 c eller något. Asså i luften. Vattnet har jag ingen aning om. Ska nog gå och skjuta luftpistol snart. Det är kul de. Sen ska jag nog sola lite. Men när jag solar så blir de typ bara färg på magen och armarna. Inte benen. Sjukt irriterande!
Och just nu är jag grymt irriterad på mitt öra. (Har tinnituss) Och nu när jag hade badat så tjuter de grymt mycket mer på höger öra än vad de brukar. Brukar försvinna efter ett tag (asså att de tjuter så där mycket), men vi får väll se när de blir. Och om de blir. Får hoppas de.
Pappa hade inte läst ut boken än. Så jag har inget att läsa. Men han hade inte långt kvar som tur var.
Och igår så skulle Erik kasta ett rep över mitt huvud. Och då när han gjorde det så åkte mina solglasögon i sjön. Och då kan man säga att jag blev ganska arg. Fast jag skämtade mest bort det. Liksom "that was a gift from heaven". Nej men jag hade tänkt köpa ett bar solglasögon till för dom jag hade stod det "Bitch" på sidan. Jag tänkte när jag köpte dom att man kunde ta bort de. Men de gick ju som de gick. Och då tänkte jag att håret täcker för de. Men inte när man har de uppsatt. Förhoppningsvis så köper han nya till mig. Inte troligt att han gör de, men vi får se.
Och sen när vi åkte i jollen så försökte vi härma en örn. Haha och fy fan va vi garvade. Skulle ju ha spelat in de. Haha.

Var det någon mer än jag som märkte att de va fullmåne i natt? Stor var den också.

Smsade lite med Hanna också. Jag tror att hon är lite irriterad på mig. Skriver på engelska till henne för jag har engelsk text i mobilen och då kan man ju inte skriva å,ä,ö.

Ska gå nu. Vi hörs! ♥


Kommentarer
Postat av: Adina

skönt med bad...

Tack! Jag mår mycket bättre nu! :D

2009-08-08 @ 15:53:13
URL: http://lillsmuurfen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0