Dagen

Hej hej! ♥

Har inte kunnat blogga så mycket idag. Internet har nämligen inte funkat. Skit konstigt.
Så när det inte funkade så smakade jag på bullarna mamma bakade. Och dom var jättegoda :)
Och när jag skulle göra lunch, tog det så lång tid för potatisen att bli klar, så jag åt bara fisken. Men de funka ju de me.
Sen spelade Hanna, Erik och jag Den försvunna diamanten haha de va kul. Dock vann Hanna och jag åt min chokladpudding. Haha.
Och jag har läst ut boken Jo Nesbo - Kackerlackorna, tycker att den första boken var bättre. Och jag är typ expert (okej kanske inte expert, men duktig) på att lista ut vem mördaren är. Eller jag tror typ nästan alla i början. Men när de börjar närma sig slutet blir det lite misstankar runt personen som jag tror är mördaren. Och ibland visar det sig att jag har rätt. Haha.

Tittade på Top Model 3 nu innan de var middag. Och då var de den säsongen när det är en person som blir helt blind när hon är 30. (Hade typ någon sjukdom) Fatta vad hemskt det måste vara att veta att man ska bli blind när man blir 30 och sen inte kunna se något. Usch vad hemskt.

Till middag blev det oxjärpar och potatis. Mums! Och min syster har gjort det igen. Vi började prata om brandmän eller vad man ska säga. Och Hanna sa då att det inte är vatten det är dom har i slangarna. Nej det var skum sa hon. Och fy fan vad vi garvade åt henne då. Pappa bah "Men vad tror du då dom ska ha vattnet till som är i lastbilarna som kör efter brandbilen? Ska dom dricka de då när dom blir törstiga?" Haha, och då började vi garva ännu mer.
 Men Hanna bli inte ledsen, du glädjer ju iaf folk :)

Sen har Hanna och Erik gjort om i sina rum. Vilket jag också vill, men de går inte fixa så som jag vill ha det. Skit också!
Men man ska vara glad för de man har. Tänk barnen i Afrika. Vissa har ju inte äns ett hus. Stackarna "/
 Vet inte riktigt vad jag ska göra nu mer idag. Inget planerat. Men klockan 18.00 är det iaf Bones :)

Ska gå och göra något nu. (Läsa bloggar blir det iaf)
Kanske att jag spelar lite poker. Hehehe. Ha de bra! ♥

                                                      Top Model 3

Kommentarer
Postat av: Adina

tack!åh, har top model 3 börjat nu :)? Eva the diva!

2009-08-12 @ 18:16:00
URL: http://lillsmuurfen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0