Blä - ännu ett besök!

God morgon! ♥

Mamma och pappa väckte oss runt 08.00. Gick och sjöng för Erik. Grattis till han som fyller 14 år idag :)
Sen gick jag och la mig igen.
Vaknade runt 10.00 då och fy fan vilken jävla mensvärk jag hade då. Ett tag visste jag knappt vad jag gjorde. Jag kallsvettades och skakade. Kunde knappt äta. Tog en värktablett, men inte fan hjälpte den något. Skulle ta en till, men fick den i fel strupe och hostade upp den igen. Och inte kunde jag äta heller.
Mamma var på affären så när jag såg att hon kom gick jag ut till henne och sedn när hon gick in kunde jag knappt stå, så jag satte mig där på uppfarten till huset. Sen satte jag mig i fotöljen när jag kom in. Då kom mamma med en värktablett och en vetekudde. och det hjälpte lite då. Sen ringde hon till läckarstationen (ännu ett hemskt besök) så jag fick åka dit. Pratade där också. Mamma sa att jag hade vart likblek i ansiktet när jag kom till henne. Usch.
Och läkaren sa lite olika mediciner som jag kunde prova. Och jag sa "Det spelar ingen roll vilken medicin, bara jag inte har ont".
Fan va skönt de måste vara för killar som inte får mens eller mensvärk.
Nu börjar jag väll få färg i ansiktet igen. Men jag skakar fortfarande och har lite ont.
Den nya medicinen jag fick får jag ta först i kväll. Hurra -.- Så nu var de bara vetekudden jag får ha. Det blir min medicin idag. Får tydligen inte ta den nya medicinen om jag har tagit den gamla. Och ska ut och gå också. Det hjälper ju tydligen.
 Är det någon där ute som också får skit ont?

Nu ska jag gå och duscha och fixa mig. Sen kommer folket runt 15.00 så jag ska ta lite mat också. Får se om de blir något fika för mig.
Ha de bra! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0